***       Водещите вечерни новини       на 11 януари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 11 януари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Бивш МВР министър за британеца „терорист“: Буря в чаша вода. Руските сили удариха родилен дом


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 11 януари   

 

Той не изключи разновидността всичко по този случай в последна сметка да се окаже „ стихия в чаша вода ".

„ Съмнява ме, че подобен човек може да заплаши националната ни сигурност. Ако имаше желание да прави нещо в България, щеше да го е направил до момента. На този юноша, горкия, по-добре да му купят една табла да си играе “, добави той.

***

… за нарушение на локалния Закон за взривните субстанции от 1883 година.

От края на ноември той се мести да живее в къщата на дядо си Филип в Любеново след изказване в обществените мрежи, че е преследван за " нещо, което даже не е закононарушение и избира да почине в непозната страна вместо да прекара остатъка от живота си в пандиза в родината си ".

***

Маноил Манев обаче…: 

„ … лицето, за което става въпрос през днешния ден през целия ден, има съпричастност към терористични организации. Второ - нашата колежка Албена Симеонова не е била молена от никоя кметица, кмет или което да е било, да му оказва подпомагане - те просто се познават с лицето от 2019 година “

***

„ Освободителите “, дето стреляли единствено по военни цели, са „ освободили “ родилен дом
(ВИДЕО)

***

И на тези почва да им писва, наподобява

***

Внимание! Кадри с сензитивно наличие (18+)

***

Това е един от най-важните закони, които се преглеждат сега. Той е доста по-голям от живота на този парламент и опцията за сформиране на държавно управление, тъй като това е проблем, който ние като общество сме имали в последните 30 години.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков във връзка обсъжданите промени в Наказателно-процесуалния кодекс и опцията да се проверява основният прокурор.

***

Предвижда се основният прокурор да се избира и освобождава от служба с 13, а не със 17 гласа от Пленума на Висшия правосъден съвет.

Идеята е същото болшинство да е належащо и за краткотрайното премахване от служба, когато обвинител номер 1 е проверяван за осъществяването на съзнателно закононарушение.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР